За нас

Нашата  история

Природата с нейната мъдрост е осигурила всичко, включително как да се борим с определени микроорганизми, като същевременно зачитаме уникалността на всеки индивид и намалим резистентността.

Във време, когато болестотворните микроорганизми стават все по-резистентни на лечение, етеричните масла имат силно изразени антиинфекциозни свойства, които помагат да се ограничат различни заболявания.

Етеричните масла съдържат най-важните съставки на билките и ги освобождават в цялата им сила! 

Течни екстракти, летливи и ароматни,  те са получени по традиционен начин от билки, в които са концентрирани активните съставки.

Използвани в продължение на хилядолетия, те представляват истинска алтернатива, като действат благоприятно за поддържането на микробния баланс на органите и тъканите, и участват в правилното функциониране на  различните системи в човешкия организъм.

Силно концентрирани с активни вещества, етеричните масла не са безопасни!

Някои от тях могат да раздразнят кожата и да съдържат алергени. Други могат да бъдат токсични във високи дози…

Ето защо ароматерапията изисква опит!

За да улеснят използването им, но преди всичко да се възползват от невероятните им предимства, френската компания INELDEA  разработват OLIOSEPTIL – първата гама от микроемулгирани етерични масла, в растителни капсули L-Vcaps на швейцарската фирма Lonza, чийто производствен процес е патентован!

Капсулите L-VCaps  са изцяло от растителен произход!

Това прави възможно запазването на качествата на етеричните масла, прикриването на вкуса им и разумното им освобождаване,  за перфектна бионаличност!

Капсулите OLIOSEPTIL® са предназначени да участват в изчистването на организма и неговите системи (дихателна, храносмилателна, имунна  и др.), Благодарение на етерично-маслените комплекси се прочистват нос, гърло, синуси, бронхи, пикочни пътища, стомашно-чревен тракт.

Тази дозирана форма позволява практическа употреба и безопасност при дозиране, и комбинация от различни етерични масла.

В допълнение, всички етерични масла, използвани в гамата OLIOSEPTIL, са 100% чисти, природни, ботанически и биохимично дефинирани (HEBBD).

Тяхната асоциация позволява по-висока ефективност и  безопасност, като се използват най-ефективните галенични форми.

X